Rullende café

"Frøkenen" som vi kalder hende, er en fin gammel veteran campingvogn som vi hentede i Berlin i sensommeren 2014, og brugte den efterfølgende vinter på at istandsætte. Hun er nu klar til at rykke ud til en masse fester og events hvor der skal serveres lidt lækkert. Som udgangspunkt tilbyder vi italiensk is, cupcakes, candyfloss, kaffe og sodavand. Har du andre ønsker, så hør os ad. 

 

Frøken Fryd rullende vintage café i veteran campingvogn

 

Vejledende priser:

Priserne er vejledende ad libitum priser, men da der kan være stor forskel på hvor stort arrangementet er og hvor længe det varer, kan prisen variere. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for at få et individuelt tilbud. Vi sammensætter et tilbud udfra lige netop dine ønsker.
Som hovedregel skal det være et arrangement med mindst 40 personer, for at vi rykker ud. Vi kan dog også komme ud til mindre arrangementer, men så vil der være en mindstepris på 2500 kr. 

“Is menu” 69 kr. pr. kuvert
5 forskellige slags italiensk is efter eget valg.

“Hele baduljen” 79 kr. pr. kuvert
3 slags italiensk is, cupcakes og candyfloss

Drikkevarer kan tilkøbes, og afregnes pr. stk.:
Kaffe 10 kr.
Sodavand 10 kr.

Strøm:
Der skal være adgang til strøm, denne udgift betaler lejer/arrangør.

Kørsel:
Vi holder til i St. Darum (Mellem Ribe og Esbjerg). De første 25 km. pr. vej er gratis, herefter koster det 5 kr. pr. kørt km. Bro- og færgeafgifter tillægges.

Vognen kan kun lejes med personale.

Alle priser er inkl. moms